Behandelingen

Alldaring Reflexology -  jouw voetreflex specialist in Amsterdam.

Zwangerschaps-reflexologie

Zwanger zijn is bijzonder. Deze behandelmethode geeft jou en je ongeboren baby momenten van rust en ontspanning. Samen genieten van deze negen mooie maanden.

Voor wie?

Tijdens de zwangerschap kunnen meerdere problemen en klachten optreden. Reflexologie-behandelingen activeren het zelfgenezend vermogen van het lichaam, en helpen bijvoorbeeld bij:
(Terugkerende) blaasontsteking
beginnende zwangerschapsdiabetes
hoge bloeddruk (milde)
maagzuur
misselijkheid
oedeem
pijn in het bekken
rugpijn
slapeloosheid
stemmingswisselingen
stuit- of dwarsligging
vermoeidheid

Rust, ontspanning en contact tijdens de zwangerschap

Waarom zwangerschaps-reflexologie?

Zwanger zijn is bijzonder. Een uniek nieuw leven groeit in jouw buik en je wilt van deze bij zondere tijd zoveel mogelijk genieten. Zwangerschaps-reflexologie, een specialisme binnen de reflexologie, kan je hierbij helpen.

Deze behandelmethode geeft jou en je ongeboren baby momenten van rust en ontspanning. Samen genieten van deze negen mooie maanden.

Tijdens de zwangerschap moet je lichaam extra hard werken en vinden er vele veranderingen plaats. Zwangerschaps-reflexologie is erop gericht om je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren en eventuele klachten – lichamelijke én geestelijke - te verlichten. Het kan ook een goede voorbereiding zijn op de bevalling.

Voor & na de bevalling

Tijdens de behandelingen maak je intensief contact met je ongeboren baby. En na de bevalling kan zwangerschaps-reflexologie je helpen om weer op krachten te komen en sneller de balans in je leven terug te vinden. Zwangerschaps-reflexologie kan even eens worden ingezet bij het draaien van een stuit- of dwarsligging of om de bevalling op te wekken, wanneer je uitgerekend bent.
De behandelingen doormiddel van reflexzonetherapie kunnen een heilzame werking uitoefenen tijdens de zwangerschap en kunnen een goede voorbereiding op de bevalling zijn, zever vangen echter nooit de verloskundige of gynaecoloog.

Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de erkende beroepsorganisatie CAT en sta in het VEKTIS-register.